Notes160x600
Rollup
Ne dozvolite da vas prevare:  Razlikujte prave od lažnih brendova!

Ne dozvolite da vas prevare: Razlikujte prave od lažnih brendova!

Vjerovatno ste mnogo puta u životu došli u situaciju kada odlučite izdvojiti veću sumu novca na neki proizvod smatrajući ga originalom, ali za kratko vrijeme bivate razočaranani, jer brzo shvatite da se radi o kopiji proizvoda i to mnogo lošijeg kvaliteta. Zbog toga budite na oprezu, i ne budite naivni.

Većina populacije ludi za Lacosta polo majicama, a upravo zbog toga na tržištu se pojavilo bezbroj kopija iste. Međutim prepoznajte razliku. Dugmići na majici su obično različite boje iz razloga što su pravljeni od sedefa. Obratite pažnju na natpis na dugmićima, jer dugmići ne trebaju da imaju natpis. Zeleni krokodil je naknadno zakačen za majicu, jer je posebno šiven. Jasno se mogu razlikovati dijelovi tijela krokodila.

Levis farmerice najtraženiji su model na našem tržištu, samo prilikom izbora treba biti oprezan. Original Levis farmerica imaju karakteristiku da se u obliku luka na zadnjem džepu nalazi bod 517, i malo slovo “e” na etiketi. Ukoliko uočite veliko slovo znajte da se radi o lošoj kopiji.

 

Komentari