Notes160x600
Rollup
Ne biste je prepoznali : Ovako Šeherzada izgleda bez šminke

Ne biste je prepoznali : Ovako Šeherzada izgleda bez šminke

Ona sigurno važi za jednu od najljepših turskih glumica i serije u kojima ona glumi jako su gledane i voljene.

Berguzar Korel poznatija kao Šeherzada iz serije ”1001” noć svojom ljepotom privukla je mnoge gledatelje na seriju u kojoj je glumila sa svojim suprugom i u stvarnom životu.

Šeherzada sa pravom važi za jednu od najljepših glumica ne samo u Turskoj, nego uopšte u sferi javnih ličnosti, a kako ona to izgleda bez šminke možete sada i sami da pogledate ispod.

Vjerovatno će vas ostaviti bez daha ali pitanje je da li biste je prepoznali ovako bez šminke na ulici ?

Šeherzada je rođena drugog septembra 1982 godine u Istanbulu gdje je provela i djetinjstvo i završila školu i fakultet.Važi za jednu od najboljih turskih glumica.

Mnogo je voljela odbojku, i sama je bila članica nekoliko profesionalnih timova. U nekim kratkim filmovima je sudjelovala tokom školovanja.

Njeno slobodnije vrijeme su bavljenje odbojkom, kao i klizanje na ledu, a ljeti voli da jedri na dasci. Povremeno ide i na plesove, kaže da je to relaksira. Za popularnog glumca Halita Ergenca se udala 2009.godine, oni su se tokom snimanja Hiljadu i jedna noć upoznali na snimanju. U februaru 2010.godine su dobili svoje prvo dijete, dali su mu ime ALI.

Komentari