Notes160x600
Rollup
Nazvao je svoju zaručnicu preko Skajpa da joj kaže laku noć: Sve se činilo savršenim, a nakon ovoga su odmah prekinuli (Video)

Nazvao je svoju zaručnicu preko Skajpa da joj kaže laku noć: Sve se činilo savršenim, a nakon ovoga su odmah prekinuli (Video)

U mnogo prilika smo imali šansu da vidimo da veze na daljinu zaista teško funkcionišu, te rijetko kad da uspiju, a to je jedino slučaj ako je ta daljina privremena, mada je i u tim okolnostima vjerovatnoća za to veoma mala. Nažalost, to su statistički podaci, ali opet, postoje parovi koji uspiju da usprkos svemu i usprkos svima ostanu zajedno i pronađu način da budu sretni.

U današnjem članku vam donosimo pak slučaj koji će mnogima sigurno da posluži kao lekcija, da se ne treba upuštati tako lako u veze na daljinu, jer se jako brzo možete opeći. Naime, riječ je o jednom mladom paru, koji se svake noći čuo putem video četa, sve dok se jednom prilikom tu nije pojavila i treća osoba koja je upala potpuno nenajavljeno.

Dok su oni razgovarali, samo na tren se u kadru pojavio tamnoputi mladić koji očigledno nije trebao da bude tu u tom trenutku, a bilo je i više nego očigledno o čemu je riječ kada je zaručnik ove djevojke ugledao muškarca koji je bio ogrnut samo peškirom u tom trenutku.  U nastavku pogledajte kako je to zapravo izgledalo, a nije teško ni pretpostaviti kako se pak ova veza na daljinu na kraju završila.

Komentari na video su bili brojni, a svi su se složili da im je najviše žao tamnoputog mladića koji je sigurno poslije najgore prošao. Ipak, nečije greške drugima mogu poslužiti kao lekcija, a valjda ste i vi iz ovoga nešto naučili ili da ste se barem oraspoložili i nasmijali.

Komentari