Notes160x600
Rollup
Natjerali su ga da skrati ogradu jer se komšija bunio: Cijeli svijet se valjao od smijeha kad su vidjeli kako mu se osvetio zbog toga (Foto)

Natjerali su ga da skrati ogradu jer se komšija bunio: Cijeli svijet se valjao od smijeha kad su vidjeli kako mu se osvetio zbog toga (Foto)

U Sjedinjenim Američkim Država, u Kaliforniji nedavno se dogodila jedna situacija u susjedstvu običnih građana, koja je privukla veliku pažnju javnosti, a post je postao viralan, pa je stigao i do našeg regiona.

Naime, sve je započelo time što se jedan susjed žalio vlastima da je ograda koju je postavio muškarac u kući pored njegove previsoka, a poslije toga je grad prisilio vlasnika da ili plati kaznu zbog ograde, ili da je skrati na prihvatljiviju visinu.

Jason Vindus, koji se našao u jako neprijatnoj situaciji, otkrio je da je visoku ogradu postavio zbog ljubimaca, kako je pse čuvao u svom dvorištu, ali da nije želio da baca novac, pa je ipak skratio ogradu na maksimalnih 90 centimetara, koliko je zapravo dopušteno. Ipak, poželio se osvetiti svom komšiji koji je očigledno bio iznerviran što nije znao ništa o privatnom životu svog susjeda, pa mu je ovaj odlučio da pomogne u njegovom „njuškanju“.

Jason je u dvorištu postavio pet golih lutki, koje sada krase pogled koji njegov komšija ima na njegovo dvorište, a čak je postavio znak da ima rezervirano mjesto i za svog komšiju, koje možete zauzeti kad god želi, dok je zauzet bavljenjem tuđih života. Ova cijela situacija je uspjela da nasmije sve one koji su naletili na nju, a brojni komentari su posvjedočili da će ono što je Jason učinio, u budućnosti biti opet viđeno, kako je mnogima dao primjer kako da se izbore sa komšijama koji stalno negoduju i kojima sve smeta.

Komentari