Notes160x600
Rollup
Napravila je biznis stoljeća i postala senzacija u svijetu: Ona ga ima u višku, a muškarci kao ludi kupuju

Napravila je biznis stoljeća i postala senzacija u svijetu: Ona ga ima u višku, a muškarci kao ludi kupuju

Kada je riječ o kreativnosti pojedinih ljudi, koliko god vi ponekad ostali šokirani šta sve ljudima neće pasti na pamet, ponekad je zaista riječ o nevjerovatnim idejama koje su itekako profitabilne.

Jednu sličnu priču vam donosimo u današnjem članku, a riječ je o djevojci koja živi na Kipru, o Rafaeli Lamprou, koja je razvila jedan biznis koji će vam se na prvu učiniti itekako neobičnim i pomalo bizarnim. Rafaela se nedavno porodila, a onda je shvatila da ima mnogo više mlijeka nego što inače žene imaju. To joj je na početku predstavljalo problem, a kako je bilo previše za njenog sina, bila je prisiljena da se oslobađa tog mlijeka pomoću pumpica.

Nije prošlo dugo prije nego su joj savjetovali da istraži da li postoji neka dojilja kojoj je potrebno dodatnog mlijeka, pa je ona u oglase stavila posve neobičnu ponudu na koju je odziv bio mnogo veći nego što biste na prvu pretpostavili.

Javilo se nekoliko žena, ali je mnogo više muškaraca bilo zainteresirano za njenu ponudu, kako oni koji idu u teretanu i koji se bave bodybuildingom su itekako zainteresirani za kupovinu ovog mlijeka. Ona je pristala na to, pa tako danas prodaje 30 ml za jedan euro, a uspjela je prodati pet stotina litara mlijeka dosad.

Ova priča je mnoge iznenadila, te iako se velikom broju ljudi nešto ovakvo gadi, drugi čestitaju Rafaeli na njenoj snalažljivosti, te im je drago što je uspjela da zaradi na onome što bi većini žena predstavljalo problem sa kojim bi se morale nositi.

Manual breast pump and mother feeding at background, mothers breast milk is the most healthy food for newborn baby
Komentari