Notes160x600
Rollup
Napadnuta TRUDNICA u Zadruzi, obezbjeđenje reagovalo

Napadnuta TRUDNICA u Zadruzi, obezbjeđenje reagovalo

Imamo priliku susretati se svakodnevno sa sukobima u rijaliti programu Zadruga koji izazivaju njihovi učesnici,a ovog puta je došlo do sukoba koji niko nije očekivao.

Naime, kako je Tomo napustio Zadrugu, on je za novog vođu postavio Minu Vrbaški sa kojom je i bio u ljubavnoj vezi tokom svog boravka.

Mina je za svoje ovonedjeljne potrčke izabrala Macu Diskreciju i po prvi put Miljanu Kulić koja je bila vođa prije nje dvije nedjelje.

Miljani se očigledno nije dopao Minin izbor i proglasila je to ličnim frustracijama pošto nimalo nije očekivala da će baš nju izabrati za jednog od potrčka.

Kako je budžet podijeljen došao je i dan kupovine sedmičnih namirnica zadrugarima, a Mina je u kupovinu išla sa svojim potrčcima Miljanom i Macom.

Izgleda da je to baš izazvalo neviđenu pometnju i nakon povratka iz kupovine pale su teške svađe među zadrugarima jer nisu bili zadovoljni kupovinom.

Pošto se uvijek neko osjeća oštećenim kupovinom, ovog puta sukob je proizišao među Minom Vrbaški i Miljanom Kulić kada je Mina nasrnula na Miljanu.

Prvo su se verbalno preirali i izgovarale jedna drugoj teške uvrede, a nakon toga Mina je pljunula Miljanu čemu se niko nije nadao jer je Miljana trudnica.

Nakon ovog poteza obezbjeđenje je odmah uletilo u bijelu kuću kako bi spriječilo mogući veći sukob između njih dvije pošto je poznato da Miljana nikome ne ostaje dužna.

Pogledajte snimak

Komentari