Notes160x600
Rollup
Nakon svega što je preživjela, stižu radosne vijesti: Jelena Karleuša podijelila prizor koji je sve raznježio

Nakon svega što je preživjela, stižu radosne vijesti: Jelena Karleuša podijelila prizor koji je sve raznježio

U posljednjih nekoliko mjeseci, život Jelene Karleuše se promijenio iz korijena, to je bez imalo sumnje.

Prvo se morala nositi sa pritiskom medija kojem je bila izložena, nakon što su se u javnosti pojavila određene fotografije eksplicitnog sadržaja koje su itekako uništile Jeleninu reputaciju, bez obzira na to što je ona svim silama pokušavala da dokaže da na tim slikama nije ona, nego da je riječ o običnoj farsi koja je uspjela u svom cilju, a to je da uništi sliku koju je javnost imala o Jeleni.

Nakon toga, tek kad se situacija smirila, dobila je najtužnije vijesti koje bilo koje dijete može da dobije; majka joj je preminula nakon što se dugi niz godina borila sa teškom bolesti. To ju je strašno pogodilo, kako su svi znali da je Jelena zaista vezana bila za svoju majku Divnu koja joj je cijelog života bila najveća podrška u životu, i bila je njen vjetar u leđa u situacijama kada joj je to bilo najneophodnije.

Ipak, izgleda da su tamni oblaci konačno napustili njen život, te da su stvari krenule na bolje. Naime, nedavno je Jelena podijelila fotografiju svoje starije kćerke na Instagramu, gdje je ona pozirala sa medaljom koju je osvojila u plesu. Na ovaj način je djevojčica dokazala da je ujedno pokupila majčinu ljubav prema plesu i sceni, ali i očevu uspješnost u sportu.

Bez ikakve sumnje je da je ovo itekako obradovalo Karleušu, koja je bila jako ponosna, ali i Duška Tošića koji je trenutno daleko od svoje porodice, u Kini.

Komentari