Notes160x600
Rollup
Nakon što je izbačena iz Zadruge, pokušava da se vrati,a ovaj put INTERVENISALA policija

Nakon što je izbačena iz Zadruge, pokušava da se vrati,a ovaj put INTERVENISALA policija

Nakon što je izbačena iz rijaliti programa Zadruga zbog fizičkog kontakta, Jelena Krunić več danima pokušava opet da uđe u Zadrugu.

Igračica Jelena Krunić odmah nakon izbacivanja je svoje stvari odnijela sa sobom,a nakon toga isključila je svu tehnologiju kako se nikom ne bi javljala.

Do prije dvije nedjelje sve je bilo mirno, međutim počela je redovno da dolazi ispred Zadruge navodeći da mora da uđe jer ima još njenih stvari tamo koje treba da uzme. Produkcija i ostatak ekipe joj nisu dozvolili da uđe jer to krši njihova pravila.

Iako su joj od strane produkcije obećali da će provjeriti u ormaru da li ima njene odjećei da će ona o tome biti obaviještena Jelena uporno pokušava ući.

Kako je dobra prijateljica sa Tijanom Ajfon, u subotu su zajedno došle ispred Zadruge u Šimanovce te napravile pometnju ispred studija. Ljuta Jelena je prijetila da će se čak i potući ako treba sa obezbjeđenjem.

Nakon što je počela da psuje i da viče produkcija je morala da pozove policiju kako bi se kršenje javnog reda i mira prekinulo. Odmah su obavili saslušanje sa Jelenom te joj dali opomenu da ukoliko nastavi da pravi nered biće privedena u stanicu policije.

 

Nedogu zatim kako smo i navikli od nje da se oglašava na društvenim mrežama Krunićka je odmah napisala :

”Ne daju mi da uđem unutra! Rekli su mi sada da će oni doći i donijeti mi moje stvari iz Zadruge. Pitala sam ih šta će biti ako ne budu sve moje stvari tu, oni su mi rekli da prekontrolišem, pa će oni zvati.”

Komentari