Notes160x600
Rollup
Nakon priča da se udebljala ovom fotografijom Jelena Karleuša ostavila je bez daha

Nakon priča da se udebljala ovom fotografijom Jelena Karleuša ostavila je bez daha

U posljednjih nekoliko dana razne špekulacije se vode na račun izgleda pop dive Jelene Karleuše dodajući da se mnogo udebljala.

Izgleda se je divi pukao film te je odlučila svima začepiti usta i pokazati kakvo zapravo tijelo ona ima.

Nesumnjivo je da joj komentari ne smetaju i da se ponosno nosi sa svojim oblinama ali u posljednje vrijeme to će izgledati još bolje s obzirom da je krenula u teretanu na redovne treninge.

Jelena Karleuša odlučila je pokazati najnoviju fotografiju pa je objavila na Instagramu gdje je pozirala u liftu, imala je na sebi sportski brushalter, podignutu majicu i helanke.

Za samo par sati njena fotografija je poprimila ogroman broj lajkova obzirom da diva izgleda neviđeno dobro i da njeni trbušnjaci su u savršenom izdanju.

Izgleda da uopšte nije problem kilaže nego samo feedback na njene prozivke kandidatima koji dolaze da se takmiče a krupnije su građe te prozivke kolegica da imaju višak kilograma te da u tom poslu se to ne smije dogoditi.

Poznato je i da sama majka Jelene Karleuše ima malo krupniju građu ali Jelena izgleda na to nije mislila kada je komentarisala druge.

Iako je komentari ne dotiču odlučila je hejterima da zatvori usta i da pokaže kako može izgledati kako god ona poželi.

 

Komentari