Notes160x600
Rollup
Nakon afere, pjevačica odlučila sve da prizna, svi su zanijemili u emisiji: Otkrila je da jesu bili u vezi, ali da nije znala da je oženjen

Nakon afere, pjevačica odlučila sve da prizna, svi su zanijemili u emisiji: Otkrila je da jesu bili u vezi, ali da nije znala da je oženjen

U posljednjih nekoliko dana bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ ne prestaje da plijeni pažnju javnosti, sve otkako se upleo u aferu sa Jelenom Karleušom.

Ubrzo poslije toga, počele su da kruže glasine da Karleuša nije jedina pjevačica sa estrade koja je neko vrijeme provela kao Ognjenova ljubavnica, prije nego je to sve propalo, a ime Katarine Grujić se također počelo povezivati sa nogometaševim. Izgleda da opet, gdje ima dima, ima i vatre, kako je Katarina nedavno u jednoj emisiji priznala da je bila u vezi sa oženjinim muškarcem.

Naime, Katarina je bila gost u emisiji Magazin IN gdje je priznala da nije ponosna na to što se našla u poziciji gdje je bila u vezi sa momkom koji je bio oženjen, iako su to znali svi, uključujući i njegovu najbolju prijateljicu koja je nije htjela upozoriti. Katarina je vjerovala svom tadašnjem dečku koji ju je uvjeravao da ima spremne papire za razvod, te da su ostale samo formalnosti, ali naravno, do toga nije nikad došlo, priznala je Grujićeva.

Voditeljica ju je upitala da li je riječ o fudbaleru kojem se sad pronalazi da je imao 1000 ljubavnica, a na to je Katarina odgovorila da ne želi nikog da imenuje, te se priča završila bez pravog epiloga.

Ipak, na društvenim mrežama se već neko vrijeme vrti snimak na kojem se vidi da je Katarina bila bliska sa Vranješom, ali ipak ona je odlučila da se ne osvrće na taj video, pa mu nije posvećivala neku pažnju, bez obzira na to što je postao viralan.

Komentari