Notes160x600
Rollup
Nakon 2 godine KONAČNO OTKRIVENO od čega je umro popularni pjevač

Nakon 2 godine KONAČNO OTKRIVENO od čega je umro popularni pjevač

Kao što je muzička scena bogata estradnim umjetnicima kako domaća tako i strana, sva dešavanja koja su vezana za estradne umjetnike izložena su javnosti 24 sata.

Mrtvo tijelo slavnog pjevača Princa pronađeno je u liftu imanja Prisli Park koje je bilo njegovo. Princ je preminuo u aprilu 2016 godine.

U početku su svi mislilli da je samo preminuo, međutim posle toksikološkog nalaza utvrđeno je od strane ljekara da se Princ predozirao. U krvi je imao više smrtonosnu dozu fentanila u krvi, a radi se o sintetičkom opijatu koji je 50 puta čak jači od heroina.

Doktor Luis Nelson za strane medije je rekao da količina koju je imao u krvi da je bila previsoka čak i za nekoga ko je imao hronične bolove.

Koncentracija fentanila u pjevačevoj krvi iznosila je 67,8 mikrograma po jednom litru, a ljudi koji su inače umirali od toga imali su do 58 mikrograma po litru.

Predsjednik Američkog koledža za medicinsku toksikologiju Čarls Mekej istakao je da je Princ oralno uzimao lijek, ali da fentanil koji se nalazio u jetri da je ukazivao na to da je imao vremena da cirkuliše prije nego je preminuo.

Nivo fentanila koji je imao Princ u svojoj jetri iznosio je 450 mikrograma po litru što je zastrašujuća činjenica.

Komentari