Notes160x600
Rollup
Najjezivije vjenčanje ikad: Napravili su slike svadbe, a ujutru kad su uvećali sliku, ostali su zaleđeni (Foto)

Najjezivije vjenčanje ikad: Napravili su slike svadbe, a ujutru kad su uvećali sliku, ostali su zaleđeni (Foto)

Svako vjenačnje je zaista priča za sebe, te je svakim mladencima njihovo najdraže i najbolje. Taj dan treba da pamtite kao jedan od najveselijih u svom životu, pa se nemojte previše brinuti da sve ispadne savršeno jer su za to male šanse, a brigom i nervozom vi samo odlučujete da li ćete taj dan pamtiti po dobrom ili baš i ne. Posebno kad shvatite da neke stvari nisu pod vašom kontrolom, shvatite da nema potrebe da se toliko brinete, jer ako nešto treba da bude, bit će.

Nadamo se da su se sličnom logikom vodili i ovi mladenci, koji su naizgled imali jedno krasno vjenčanje, sve dok nisu počeli da pregledaju slike koje su fotografi zabilježili tog dana. Naime, nakon svadbe, bilo je vrijeme da se izaberu najljepši trenuci i da se objedine, a obavezno je morao u uži izbor da uđe i snimak iz ptičije perspektive cijele ceremonije. Baš tad su primjetili nešto što nije pripadalo na toj slici. Probajte sami da vidite šta nije u redu.

Ako niste uspjeli, donosimo vam uvećanu sliku koja je i fotografe, ali i sve one koji su je kasnije vidjeli ostavila bez daha.

U pozadini, u nekom motelu koji se nalazio sa strane ili možda je riječ o privatnom vlasništvu, na balkonu su se nalazili čudno obučeni ljudi, koji su kao pripadnici neke sekte na svom licu imali identične, jezive maske i koji su samo stojali na balkonu preko puta vjenčanja. Još nisu otkrili šta je bilo u pitanju i ko su ovi ljudi, a možda je i bolje da se odgovor ne sazna.

Komentari