Notes160x600
Rollup
Na maturi se pojavila u haljini koju je sama izradila: Niko nije mogao da odvoji oči od nje, uspjela je sve da oduševi (Foto)

Na maturi se pojavila u haljini koju je sama izradila: Niko nije mogao da odvoji oči od nje, uspjela je sve da oduševi (Foto)

Kada je riječ o maturalnoj večeri, mnoge djevojke tu noć doživljavaju kao jednu od najposebnijih, pa zbog toga nikad ne prepuštaju slučaju u čemu će se pojaviti ovom prilikom.

Činjenica je da najveći dio djevojki je spreman da plati velike svote novca za ove haljine, iako su svjesne da će je najvjerovatnije samo jednom obući i da se na tome završava priča oko te „savršene“ haljine. Na prvu se čini bizarnim da za jedan odjevni komad date tolike novce, ali kada je u pitanju matura, tu logika prestaje. Situacija je još gora otkako su se pojavile društvene mreže, pa tako svi žele savršene fotografije sa svoje mature.

Ipak, ima i drugi tip mladih djevojaka koji je svjestan da se ne isplati dati ogromne novce za nešto ovakvo, pa odluče da pokažu svoju kreativnost i da same naprave i skroje haljinu koju će nositi ove večeri. Jednu sličnu priču vam donosimo i u današnjem članku, ali smo uvjereni da ovakvu haljinu sigurno dosad niste vidjeli. Pogledajte u čemu je razlika.

Naime, riječ je o posve jedinstvenoj haljini, koja je napravljena od, vjerovali ili ne 6.300 otvarača limenki. Naime, ova djevojka je skupljala te otvarače otkako zna za sebe, te osim što je od njih pravila razni nakit, došla je na ideju da ih iskoristi i za svoju haljinu koju će nositi na maturalnoj večeri, što je uspjela da realizuje.

Na kraju je priznala da je bilo jako teško sjediti u haljini, te da se mučila jer je haljina bila teška dva kilograma, ali se svejedno dobro provela i nije se pokajala zbog svoje ideje.

Komentari