Notes160x600
Rollup
Na kraju se kćerka Šabana Šaulića oglasila po pitanju testamenta i Robertovog nasljedstva: Ilda otkrila sve što zna, pa se sada svi pitaju da li je Robert lagao

Na kraju se kćerka Šabana Šaulića oglasila po pitanju testamenta i Robertovog nasljedstva: Ilda otkrila sve što zna, pa se sada svi pitaju da li je Robert lagao

Nakon što je jedan od najvećih pjevača u regionu, Šaban Šaulić preminuo nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u februaru ove godine, region ne prestaje da tuguje za ovom legendom, koju su mnogi smatrali i kraljem narodne muzike.

Kako god, nakon njegove smrti pokrenule su se priče oko nasljedstva, a svi u pitanje dovode da li je i Šabanov vanbračni sin, Robert Šaulić, koji je oduvijek nosio prezime svog oca, iako navodno nikad nisu bili u pretjerano bliskim odnosima, trebao da dobije dio očeve imovine, posebno ako se u obzir uzme da nikad nije bio u nešto pretjerano dobrim finansijskim situacijama, pa tako ni sad.

Mnogi su prenosili kako je Šaban uključio Roberta u svoj testament, ali da Šabanova udovica, Gordana, ne želi da dopusti da on išta naslijedi, te da će sve da se raspodijeli na Mihajla, Ildu i Sanelu, kao i na Šabanove unuke. Nakon ovih glasina se pojavila izjava Ilde Šaulić, koja je stavila tačku na sve te priče.

Naime, kako Ilda tvrdi, o testamentu se u njihovoj kući još ni ne priča, tako da se suludo govoriti o tome ko je šta naslijedio, kad se postupak podjele imovine još nije ni pokrenuo. U odbranu svoje porodice je izjavila da ništa u posljednjih par mjeseci nisu ni izjavljivali, kako svi i dalje tuguju, te da su sve medijske izmišljotine.

Nije htjela dalje da komentariše te navode, ali je rekla dovoljno da se zna da još ništa nije odlučeno, te da ćemo tek u narednom periodu više saznati o ovoj temi.

Komentari