Notes160x600
Rollup
Na koncertu je svima priznala da je na ivici suza i da se ne osjeća dobro: Ovakvu Mariju Šerifović dosad niste vidjeli

Na koncertu je svima priznala da je na ivici suza i da se ne osjeća dobro: Ovakvu Mariju Šerifović dosad niste vidjeli

Marija Šerifović je jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica u regionu, a ono čime se ona može svima da pohvali jeste što u njenoj publici ima pripadnika svih generacija, te da je sve njene kolege cijene i poštuju.

Možda nemaju baš svi velike simpatije za ovu pjevačicu, ali bez obzira na to, ona se uvijek trudila da uvijek bude ono što jeste, ne obazirući se na to u čijem se društvu nalazila ili s kime je dolazila u sukob, što smo bezbroj puta mogli da vidimo u takmičenju Zvezde Granda, gdje je Marija jedna od članica žirija, i to važi za itekako strogog kritičara.

Glavni razlog što je većina doživljava kao strogu jeste što je uvijek otvorena i direktna, a to je dokazala i prije dva dana kada je imala koncert u Sava centru, koji je bio popunjen do posljednjeg mjesta. Naime, svima je priznala da se cijelog jutra užasno osjećala, te da nije imala volje da održi taj koncert, sve dok nije shvatila da publika jedva čeka da zajedno s njom pjeva njihove omiljene pjesme.

Upravo zbog tog osjećaja, priznala je, stojala je tu pred njima spremna da im pruži noć za pamćenje, pa je tako porušila sva očekivanja koja je publika imala od nje. Koncert je prošao u najboljem redu, a svi su se odlično zabavili.

Jedan dio je posvetila i svom kolegi i velikom prijatelju, Šabanu Šauliću, a u nastavku možete da pogledate taj emotivni trenutak i šta je Marija uradila u njegovu čast na svom koncertu ovaj put.

Komentari