Notes160x600
Rollup
Na internetu se pojavio snimak šta rade Jovana i Srđan sa psom kad misle da ih niko ne vidi: Kamera slučajno zabilježila ovaj trenutak (Video)

Na internetu se pojavio snimak šta rade Jovana i Srđan sa psom kad misle da ih niko ne vidi: Kamera slučajno zabilježila ovaj trenutak (Video)

Bez obzira na to što danas imamo veliki broj televizijskih programa koji nude različit sadržaj za sve one koji imaju različite preference.

Ipak, jedan od najgledanijih programa na području cijele Srbije jeste jutarnji program koji vode Jovana i Srđan, a koji redovno prate hiljade ljudi širom regiona. Činjenica je da je ovaj program postao još gledaniji otkako su voditelji udomili psa, za kojeg su se njih dvoje posebno vezali, a isto tako je štene postalo itekako omiljeno gledateljima, posebno onima koji su ljubitelji životinja, a nemaju vlastite ljubimce.

Često Jovana i Srđan u toku svojih emisija pažnju pridaju psu u studiju, a nedavno se na internetu pojavio snimak koji je pokazao kako se to njih dvoje ponašaju i kada misle da ih kamere ne snimaju sa tim njihovim ljubimcom, koji je sigurno razbio i njihovu monotonu svakodnevnicu, pa tako ovih dana uživaju u svom poslu, jer im je još uvijek neobično.

U nastavku pogledajte taj snimak koji smo već spomenuli, a kad vidite koliko su mu voditelji privrženi, bez ikakve sumnje je da ćete se i vi oraspoložiti, jer ih je zaista divno vidjeti ovakve vesele i radosne, kao da su opet na trenutak postali djeca.

Svi se slažu da je ova ideja produkcije bila jako dobra, ali i kreativna, kako se dosad nešto ovako nije imalo priliku da se gleda na našim prostorima barem, dok je možda situacija sa stranim televizijskim kućama nešto drugačija. Da li se vama dopada ovaj ljubimac cijele televizijske kuće, pratite li njihov jutarnji program?

Komentari