Notes160x600
Rollup
Muškarci su gubili dah zbog njih prije 20 godina: Danas ih ne biste ni prepoznali (Foto)

Muškarci su gubili dah zbog njih prije 20 godina: Danas ih ne biste ni prepoznali (Foto)

Ponekad nemamo zaista dojam o tome koliko vrijeme zapravo brzo prolazi, sve dok ne sretnemo neke stare prijatelje ili dok ponovo ne vidimo zvijezde kojima smo se mi divili dok smo bili djeca.

U današnjem članku vam donosimo neke primjere koji će vam u svakom slučaju pomoći da imate bolju predstavu o tome koliko su zapravo devedesete daleko iza nas, te da većina djevojaka koje su u tim godinama važile za najzgodnije i najljepše dame na svijetu, danas izgledaju posve drugačije, a neke od njih ne biste čak ni prepoznali.

Ipak, u svijetu poznatih i slavih je oduvijek vrijedno da je jedan od glavnih aduta, posebno kod pripadnica ženskog spola zapravo mladost, te da će rijetko u kasnim godinama svog života uspjeti da zasjeni neku mladu zvijezdu u usponu. To jednostavno na taj način funkcioniše u tim zanimanjima, bez obzira da li se radi o pjevačicama, glumicama ili o pak manekenkama i modelima.

Ove dame su vam sigurno dobro poznate, jer je riječ o celebrity-jima koji su bili itekako popularni i kod nas, a sve djevojčice su skupljale njihove postere i željela da jednog dana postanu kao one. Čisto sumnjamo da iste te želje imaju i danas kad ih vide u ovakvim izdanjima.

Kako god, riječ je o prirodnom procesu, te koliko god se nama činilo da se mi sami i nismo drastično promijenili, osobe koje nas i ne viđaju tako često se uvijek iznenade tragovima koje vrijeme ostavlja na nama, baš kao i na svim ostalim ljudima, bez obzira na spol.

Komentari