Notes160x600
Rollup
Muškarci PRIZNALI : Ne varamo zbog ljepote nego zbog OVOGA

Muškarci PRIZNALI : Ne varamo zbog ljepote nego zbog OVOGA

Mnogima je ovaj fenomen i pojava nešto najstrašnije što se može dogoditi jednoj vezi kada su u pitanju i muškarci i žene, a to je prevara.

Svaka prevarena žena smatra kako je njen partner vara zbog ljepote, tačnije zato što nađe neku koja je ljepša i zgodnija od njih samih, ali zapravo to nije tačno.

Istraživanja su pokazala da muškarci uopšte ne varaju svoje žene sa ljepšim i zgodnijim ženama, čak šta više varaju sa manje ljepšom od njih nego da je po pitanju prevare ustvari strast.

Muškarci kada varaju, oni to rade uglavnom sa osobama koje su strastvene, nježnije i pažljivije od njihovih žena i da ljepota u tome uopšte ne igra ulogu.

Većina ispitanih muškaraca je svjesna toga da je zapravo njihova supruga ljepša od ljubavnice a samo 30% njih je priznalo da je prevara bila sa mlađom osobom.

Ono što je posebno zanimljivo kod ove pojave jeste da su i žene priznale isto to,a to je da njihovi ljubavnici su strastveniji i pažljiviji, samo da su uglavnom u boljoj formi od njihovog supruga.

Postoje uvjerenja koja kažu da muškarci jako vole svoje supruge ali da one nisu toliko inteligentne da riješe problem u braku pa zbog toga traže ono nešto što im tu zaista fali.

 

Stoga savjet ženama je da se više posvete svojim muževima da ne bi bile prevarene, ali ista stvar važi i za pripadnike jačeg pola.

Komentari