Notes160x600
Rollup
Mučite se sa crnim miteserima na nosu: Postoji način da ih uklonite u roku od dvije minute

Mučite se sa crnim miteserima na nosu: Postoji način da ih uklonite u roku od dvije minute

Sigurno se i vama čini da samo vi imate problema kada je riječ o miteserima, ili da se kod vas najviše primjete u poređenju sa drugim ljudima.

Iako se vjerovatno varate, u današnjem članku vam donosimo pripremu jednog sredstva koje  ćete sigurno zavoljeti ukoliko inače imate ovakvih ili sličnih problema. Naime, riječ je o receptu koji se pokazao jako učinkovitim kada je u pitanju čišćenje lica, pa ga tako mnoge žene stalno koriste i dijele na društvenim mrežama. Ono što je još praktično kada je baš ovaj recept u pitanju, jeste što su sastojci lako dostupni.

Ono što vam je potrebno za pripremu jeste jedna supena kašika vode, jedna supena kašika morske soli, te pola velike kašike soka od limuna. Ove sastojke pomiješajte u nekoj čaši, te ih dobro izmiješajte, kako bi se smjesa dovoljno sjedinila. Nakon toga, treba da je nanesete na lice i na nos pogotovo, kako se tu najviše mitesera skuplja.

Kružnim pokretima masirajte ovu mješavinu na svom licu barem nekih dvije do četiri minute. Nakon toga, dovoljno će biti da operete lice mlakom vodom, a možete iskoristiti i ako koristite neko sredstvo za čišćenje lica, kako biste uklonili i zadnji trag prljavštine sa svog lica. Rezultati će vas oduševiti, u to smo uvjereni, bez obzira koliko kritična situacija bila.

Ono što je karakteristično za ovaj recept jeste da se ne preporučuje da ga koristite više od dva puta sedmično, kako je riječ o nečemu što je efikasnije ukoliko ga praktikujete umjereno i s vremena na vrijeme, samo onda kad za to ima potrebe.

Komentari