Notes160x600
Rollup
Molba za posao koja je nasmijala cijeli region: Tvrdi da je timski igrač kako već deset godina živi sa svekrvom

Molba za posao koja je nasmijala cijeli region: Tvrdi da je timski igrač kako već deset godina živi sa svekrvom

Nedavno je 29-ogodišnja Ana Bilen napisala krajnje neobičnu molbu za posao, koja je u jako kratkom vremenskom roku postala viralna, a u današnjem članku vam donosimo zbog čega je baš ova molba tako posebna.

Naime, Ana je u prošlosti ima više lošeg iskustva sa tim silnim zahtjevima i molbama, pa je tako odlučila da napiše jednom ono što zapravo misli, a ne da zadovoljava neku određenu, propisanu formu. Otkrila je da ima deset godina braka iza sebe, te da je dobila dvoje djece, od kojih jedno ima devet, a drugo pet godina.

Što se tiče njenih prednosti, priznala je da smatra da bi poslodavcima trebalo da bude bitnije to što je marljiva i posvećena, nego da ima tri fakulteta, koja svi traže. Ona je kao dokaz navela činjenicu da je otišla od svoje kuće gdje su je tretirali kao princezu, samo da bi živjela sa svekrvom sa kojom je uspjela odlično da se slaže.

Sa 15 godina je saznala da ima tumor, ali ga je uspjela izliječiti sa brojnim hemoterapijama i zračenjima koje je podnijela kao prava lavica, te je i tad išla u školu, odlučna da zbog bolesti koju nije birala niti je na to mogla da utječe, ne treba da zaostaje za ostalima, a danas situacija nije ništa drugačija.

Na kraju, poručila je svima da više ne vidi svrhu u tome da se javlja brojnim poslodavcima, koji samo onako bace oko na njen CV, te da je odlučila da svi oni koji su zainteresirani da imaju ovakvu radnicu, da trebaju njoj da se jave.

Komentari