Notes160x600
Rollup
Mnogi se sa ovim problemom muče svake noći: Niste ni sanjali oko čega vam sve kuhana banana može da pomogne

Mnogi se sa ovim problemom muče svake noći: Niste ni sanjali oko čega vam sve kuhana banana može da pomogne

U svakom slučaju se može donijeti zaključak da se čovjek u današnje vrijeme nosi sa nešto drugačijim problemima nego što je bio slučaj sa našim precima i stvarima koje su njih mučile.

Mi danas živimo dosta brži način života u poređenju s njima, pa tako nije ni veliko čudo što je sve veći broj ljudi koji ima problema sa nesanicom, stresom, ali i sa depresijom i anksioznošću. Ipak, od ključnog značaja je da se dovoljno naspavate, kako se nedostatak sna itekako negativno zna odraziti na čovjeka, a svi mi ponekad potcjenjujem njegov značaj.

Ukoliko se mučite pak sa nesanicom, koja vam ne dopušta da se u toku noći odmorite, u današnjem članku vam donosimo recept koji će vam se sigurno dopasti, jer će otkloniti vaše probleme bez imalo muke. Sve što vam je potrebno jesu banane i cimet, i to jedna banana u kombinaciji sa prstohvatom cimeta.

Prvi korak jeste da skuhate bananu u jednom litru vode, te da je držite na vatri narednih desetak minuta. Nakon toga, procijedite svoj napitak, te kada ga nalijete u neku šoljicu, onda tek tu dodajte cimeta, kako bi učinili svoj zdravi napitak ujedno i ukusnim.

Slobodno ga konzumirajte oko sat vremena svake večeri prije nego odete na spavanje i u krevet, a već nakon prvih nekoliko korištenja, osjetit ćete da vam je mnogo lakše da sklopite oči i da se prepustite da vas umor preuzme i odnose u zemlju snova, što je ponekad zaista neophodno da uradimo za svoj organizam, zar nije tako?

Komentari