Notes160x600
Rollup
Mnogi se čak i kunu u ovu dijetu: Riješite se viška kilograma u roku od 14 dana

Mnogi se čak i kunu u ovu dijetu: Riješite se viška kilograma u roku od 14 dana

Na društvenim mrežama i na internetu zaista možete da pronađete brojne zanimljive članke, koji će vas ostaviti bez teksta silnim idejama i savjetima kojih se vi sami vjerovatno nikad ne biste sjetili.

U današnjem članku vam donosimo nešto što bi moglo da oduševi mnoge koji se uveliko pripremaju za ljeto, a riječ je o napitku koji topi kilograme i masne naslage koje su se nataložile u zimskom periodu kada smo svi prirodno znatno manje aktivniji nego u ostatku godine. Kako god, to nije najbolja stvar oko ovog napitka, kako on ujedno vrši i detoksikaciju vašeg organizma, krvi i limfe.

Sastojci koji su vam potrebi jesu samo limun i voda, ali je neophodno da se pridržavate određenog režima koji možete da pročitate u nastavku članka.

Prvi dan ćete pomiješate sok od jednog limuna sa jednom čašom svježe vode. Drugog dana pomiješajte dva limuna sa dvije čaše vode, te nastavljajte da pijete tako po istom obrazcu, to jeste trećeg dana uzmite tri limuna i tri čaše vode, petog dana vam treba pet limuna i pet čaša sve dok ne dođete do sedmog dana vaše dijete.

Sedmog dana pomiješajte sok iscijeđen od tri limuna sa deset čaša svježe vodu, te u to dodajte još i jednu kašiku meda. Taj napitak konzumirajte u toku dana, a onda osmog dana uzmite šest limuna i šest čaša vode, devetog dana pet limuna i pet čaša, desetog četiri limuna i četiri čaše, te se tako vraćajte unazad sve dok ne dođete do četrnaestog dana kada ćete ponovo pomiješati tri limuna i deset čaša sa jednom kašikom meda.

Komentari