Notes160x600
Rollup
Mitar Mirić priznao: Za 200 000 eura ne bi pjevao na romskim svadbama!

Mitar Mirić priznao: Za 200 000 eura ne bi pjevao na romskim svadbama!

Mitar Mirić skoro je priznao kako ga u posljednje vrijeme sve više hvata nostalgija, i sjeta. Prisjeća se starih dana, kako je sve imalo neki smisao, kako se više radilo, više zarađivalo ali i više družilo.

Pjevač čija popularnost samo raste iz godine u godinu, itekako je nekada volio da se zapije sa svojim kolegama u nekoj kafani, ali priznaje kako se uvijek plašio da zbog uticaja alkohola ne postidi sebe nekim postupcima.

Mitar Mirić ističe da se nekada znala sastaviti cijela Estrada u jednom od kafića, gdje bi se do jutra pravio lom. Najviše se kako kaže družio sa Jašarom Ahmedovskim, Šerifom Konjevićem, Ljubom Aličićem.

Nismo mogli a da ne pitamo Mitra Mirića, da li je istina da je zarađivao brdo para na romskim svadbama. Mitar je odgovorio kako je jedno vrijeme prihvatao pozive za romske svadbe, ali je brzo shvatio da to nije za njega. Smatra kako je to previše naporno, jer se od njega očekivalo da od deset sati ujutro počne sa svirkom, dok on u tom jutarnjem periodu ne može normalno ni da priča, a još manje da pjeva.

Komentari