Notes160x600
Rollup
Milojko ostavio zaručnicu koja je od njega mlađa 53 godine: Požgaj odmah skočio za njom i odnio je u spavaću sobu (Video)

Milojko ostavio zaručnicu koja je od njega mlađa 53 godine: Požgaj odmah skočio za njom i odnio je u spavaću sobu (Video)

Drama u rijalitiju Parovi se nastavlja i ovih dana, a nakon što je Aleksandar Požgaj pred svima poljubio Milijanu Bogdanović, njen dosadašnji partner nije bio baš oduševljen tim slijedom događaja.

Tako se drama nastavila i ovih dana, a izgleda da je Milojko počeo da svojoj izabranici postavlja i ultimatume. Naime, on joj je rekao da će odsad njihov odnos da bude drugačiji, te ako još jednom bude nešto između Požgaja i Milijane, da je između njih gotovo.

Milijana je taktički odbijala da se zakune da se više ništa neće dogoditi, jer kako je to ona sklopila, nikad se ne zna, ali joj je u tom trenutku Milojko rekao da je onda među njima gotovo. Dok se Požgaj odmah obradovao vijestima koje čuje, Milijanin partner se predomislio, pa je opet došao kod Milijane.

Nije dobio obećanje koje je tražio, pa se sada svi pitaju da li je to kraj njihove veze i da li su svi planovi oko vjenčanja pali u vodu. Požgaj je ponovo pokušao da poljubi Milianu pred Milojkom, pa je i to dodatno pogoršalo situaciju, kao i to što je Požgaj podigao preko ramena i otrčao s njom do vile.

Može se reći da je kontroverzni par napravio zaista veliki šou nakon što su ušli u rijaliti i kada je sve ovo počelo, ali opet, u narednom periodu ćemo saznati da li će ulazak u rijaliti da promijeni njihove živote i da li će se na kraju ipak pokajati zbog svega što su odlučili da urade sa svojim životima.

Komentari