Notes160x600
Rollup
Milanova ispovijest je dokaz da postoji crna magija: Na groblju im je obajana torta, a ona je bila ta koja je to uradila

Milanova ispovijest je dokaz da postoji crna magija: Na groblju im je obajana torta, a ona je bila ta koja je to uradila

Poslije godina koje je proveo radeći kao konobar u jednoj jako popularnoj kafani, muškarac po imenu Milan je bio uvjeren da je vidio sve što se može vidjeti, te da ga ništa više od ljudskog roda ne može iznenaditi. Ipak, u današnjem članku vam donosimo priču koja je njega prestravila, a i vas će ostaviti zaleđenim.Naime, u kafani se održavala jedna svadba, koja na prvu nije djelovala ništa drugačije od stotina drugih koje su se prije tu održale. U jednom trenutku, dok su se mladenci sa svojim gostima veselili u sali, Milanu je prišao njegov kolega i zbunjeno rekao da neki grobar traži domaćina veselja i da je riječ o hitnoj situaciji. Konobar nije htio da kvari mladencima veselje, a njihovo odsustvo bi svi primjetili, pa je pozvao oca od mladoženje.

Ispred kafane je stojao čovjek koji je bio jako sitan, a na sebi je nosio trošnu, staru odježu. Nekoliko puta se izvinio domaćinu, ali kada mu je objasnio zbog čega ga je zvao, zjenice mladoženjinog oca su se sve više i više širile.

Naime, grobar je otkrio da je vidio jednu lijepu, dotjeranu ženu na groblju sa tortom, koju je ona potom donijela na slavlje. Na prvu je pomislio da ona tuguje za nekim kome je taj dan bio rođendan, te ga nije čudilo ni što je pričala sama sa sobom na grobu, tačnije što je mrmljala neke nerazumljive riječi. Ipak, kada je žena ustala i tortu ponijela sa sobom, bilo mu je jasno o čemu se tu radi i znao je da mora nešto učiniti po tom pitanju.

Kada je grobar opisao kako je izgledala ta žena, domaćin je shvatio da je riječ o njegovom kumu i kumi, te ih je oboje izbacio naglavačke sa svog slavlja, a tortu su bacili. Kad su krenuli da se zahvale grobaru, on je već bio nestao.

Komentari