Notes160x600
Rollup
Metoda poznatog kineskog liječnika: Potpuno prirodno se riješite žučnog kamenca

Metoda poznatog kineskog liječnika: Potpuno prirodno se riješite žučnog kamenca

Dr. Lai Chiu Nan je kineski doktor koji je posebno poznat po metodi uklanjanja žučnog kamenca koju on preporučuje svojim pacijentima. Naime, kako dr. Lai navodi, postoji više načina na koji se možete riješiti ove boli, koja zan dovesti i do žutice, a ponekad i to težih oboljenja. Jedan od simptoma na koji se pacijenti sa kamenom u žuči najčešće žale jeste nadutost poslije obroka, te kao da imaju osjećaj da ne mogu svariti ono što su pojeli.

Kada situacija postane kritičnija, javlja se bol u području jetre, a ukoliko i vi mislite da postoji šansa da imate ovaj problem ili ako vam je vaš doktor potvrdio da je riječ o tome, postoji prirodna metoda pomoću koje se možete probati ovog da riješite.

Prvih pet dana vašeg novo režima ishrane ćete da uzimate svaki dan po četiri čaše soka od jabuke ili da pojedete 4-5 svježih jabuka. Jedite šta god hoćete za ostale obroke, ali se ovog morate pridržavati. Šesti dan ne večerajte, ali u 18 i u 20 sati šestog dana uzmite malu kašiku gorke soli (magnezijev sulfat) pomiješane sa čašom tople vode. U 22 sata popijte pola čaše maslinovog ulja koju ćete pomiješati sa pola čaše svježeg soka od limuna.

Sljedećeg dana u vašoj stolici bi se trebalo naći zeleno kamenje, koje inače pluta. Neki ljudi su izbacivali i po 40, pa čak do 100 kamenčića, poslije čega se njihov život ponovo promijenio i vratio u normalu za koju su vremenom i zaboravili i mislili da se više nikad neće vratiti u to stanje.

Komentari