Notes160x600
Rollup
Mediji otkrili zbog čega je Trampova kćerka došla u Beograd: Htjela je da se tajno uda u Srbiji

Mediji otkrili zbog čega je Trampova kćerka došla u Beograd: Htjela je da se tajno uda u Srbiji

Tifani Tramp, kćerka predsjednika Sjedinjenih Američkih Država ovih dana boravi u glavnom gradu Srbije, a već su krenula nagađanja oko razloga zbog kojih je odlučila da dođe u Srbiju.

Ono što misli većina, jeste da je Tifani ustvari zajedno sa dečkom došla u Srbiju jer je mislila da je ovdje niko neće prepoznati, te da mediji neće odmah prenijeti vijest o njenom boravku. Ipak, izgleda da ipak nije bila u pravu, a to je pokvarilo i druge njene planove. Naime, kako prenosi Kurir.rs, navodno je Tifani planirala da se uda u Srbiji, pa su zato s njom došli i neki od njenih najbližih prijatelja.

To nije željela da prizna svom ocu, Donaldu Trampu, ali ipak, bez imalo dvojbe možemo biti sigurni da ni u kom slučaju njegova kćerka ne bi dopustila da on to sazna preko medija, pa je najvjerovatnije odlučila da na neko vrijeme odgodi te svoje planove, prije nego smisli drugi plan, koji bi imao bolje posljedice nego što je to slučaj sa ovim.

Kako god, Majkl Bulos, koji je inače član jedne od najbogatijih porodica iz Nigerije i kćerka Donalda Trampa su u vezi već skoro dvije godine, a kako su inače oboje buntovnici, ideja o vjenčanju u nepoznatoj zemlji im se zaista svidjela.

Što se tiče zakona Srbije, vjenčanje stranih državljana je poprilično teško obaviti, pa tako možda i nije baš Srbija bila baš najbolji izbor za ovakvu priliku, kako se to učinili Tifani i Majklu. Kako god, odlučili su da iskoriste priliku i uživaju u Beogradu.

Komentari