Notes160x600
Rollup
Marina Tucaković bije životnu bitku,a Samardžić joj na emotivan način poželio oporavak

Marina Tucaković bije životnu bitku,a Samardžić joj na emotivan način poželio oporavak

Jedna od najvećih tekstopisaca muzičke scene čiji hitovi spadaju među najbolje i najpjevanije sada je u jako ozbiljnom stanju.

Naime, Marina Tucaković kako saznajemo nalazi se na institutu za onkologiju i radiologiju već nekoliko nedjelja, jer boluje od opake bolesti, a njeno stanje je veoma loše.

Mnoge poznate ličnosti čiji je autor pjesama lično ona pružili su joj podršku i svakodnevno se oglašavaju putem medija u vidu podrške njoj.

Svi se nadaju se će kako su je proglasili ”big mama srpske estrade” pobijediti bolest i izaći kao heroj, jer prima terapije.

Jedan od pjevača kome je ona također pisala najveće hitove Željko Samardžić u gostovanju kod Žike u njegovoj šarenici uputio joj je jako emotivnu poruku.

On je otpjevao hit koji je ona zajedno sa Futom napisala za njega a ako nije najveći jeste jedan od većih njegovih hitova ” Grlica”.

”Ovo je jedna od zaista reprezantativnih pesama moje stare saradnice i drage prijateljice Marine Tucaković. Ovo je zaista njeno remek delo. Evo, koristim priliku da je pozdravim. I da joj poželimo, naravno, da nam što pre ozdravi. Volimo te, Makice, svi” – poručio je Samardžić.

Marina Tucaković rođena je 4. novembra 1953. godine u Beogradu, gde je završila Ekonomski fakultet. Prvi hit koji je napisla bio je “Dodirni mi kolena”, za grupu Zana, a sa mnogim kolegama je u jako dobrim prijateljskim odnosima.

 

Komentari