Notes160x600
Rollup
Marija Šerifović je sve rasplakala onim što je uradila na koncertu: Učinila je to zbog Jelenine majke

Marija Šerifović je sve rasplakala onim što je uradila na koncertu: Učinila je to zbog Jelenine majke

Marija Šerifović je jedna od najomiljenijih pjevačica u regionu, a kada je prošle noći započeo njen koncert u Sava centru, Marije je imala jedan poseban dar za sve dame povodom praznika koji je u čast pripadnicama ženskog spola.

Naime, u posljednjih nekoliko dana se dogodila velika tragedija u porodici Jelene Karleuše. Pjevačica je izgubila svoju majku, Divnu, koja je godinama vodila bitku sa teškim oboljenjem koje je zahvatilo njena pluća, a to je toliko uznemirilo Mariju, koja je inače jedna od Jeleninih najbližih koleginica i prijateljica, da je odlučila da da svoj doprinos u borbi koju vode mnoge žene sa najtežom bolešću.

Ona je odmah na početku koncerta koji će se pamtiti dugo vremena objavila da će svoj honorar koji će zaraditi te noći donirati u humanitarne svrhe, te da se nada da će barem na taj način napraviti neku razliku, te da će i druge njene kolege napraviti isto, pa da zajedničkim snagama uspiju da naprave budućnost nešto ljepšom za generacije koje tek dolaze.

Malo je reći da je publika još jednom bila prijatno iznenađena time koliki je Marija zapravo čovjek, a kasnije je publici priredila takav spektakl, da su sva njihova očekivanja i poređenja prije toga bila ravna nuli.

I na društvenim mrežama se već puno piše o ovom gestu popularne pjevačice, koji će bez imalo sumnje puno da znači i Jeleni Karleuši, koja sada prolazi kroz sigurno jedan od najtežih perioda u svom cijelom životu, a ovaj put kraj nje više nema njene najveće podrške, njene majke.

Komentari