Notes160x600
Rollup
MAJKA TROJE DJECE: KORISTIM HORMON RASTA I PRAVIM 100 SELFIJA DNEVNO!
Photo Credit To Twitter/Insta

MAJKA TROJE DJECE: KORISTIM HORMON RASTA I PRAVIM 100 SELFIJA DNEVNO!

Jacqui Ryland je manekenka i samohrana majka troje djece. Za TV Channel 5 je otkrila da dnevo zna napraviti i po 100 selfija, ali i da je ovisna o ljudskom hormonu rasta koji joj pomaže da izgleda mladoliko

Kako je izjavila, prije je uzimala steroide, ali je shvatila da ne dobija željeni rezultat, te je počela konzumirati ljudski hormon rasta. Iako je izrazito opasno, ova samohrana majka se ne kaje. Jedina stvar koju bi promijenila jesu silikonski implantati u grudima, po kojima je postala poznata, a za koje se kaje jer ih je ugradila.

” Hormon je ilegalan i dobija se isključivo na recept. Korištenjem dobijate mlađu kožu, jaču i sjajniju kosu i nokte,  te topi masnoću. Negativna posljedica je što može uzrokovati rast srca, što je izuzetno opasno. Također, ukoliko imate stanice tumora, konzumiranjem ghormona možete ubrzati njihov rast. Osvisan sam, ali samo rezultatima” – rekla je Jacqui Ryland

Koliko je postala popularna govori podatak da su je nepoznati obožavaoci počeli zasipati poklonima nakon što je objavila listu želja sa Amazona.

” Ovisna sam o selfijima! Pravim ih kad god stignem, pa čak i u krevetu! Mislim da sam ovisna, ali ne žalim, jer me je to dovelo do ovoga što jesam” – izjavila je.

Na kraju, izjavila je da se nada da njene kćerke neće krenuti njenim stopama.

 

Komentari

Post source : Channel %