Notes160x600
Rollup
LUNA OVO NEMA – Sloba svima priznao šta mu se kod SUPRUGE SVIĐA, ali je ona LJEPŠA

LUNA OVO NEMA – Sloba svima priznao šta mu se kod SUPRUGE SVIĐA, ali je ona LJEPŠA

Protekla emisija ” Ami G show” u kojoj su gosti bili Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović bila je najgledanija emisija ove sezone.

Oni su imali niz igrica i niz pitanja na koja su odgovarali naizmjenično jedno o drugom, pošto su tu ušli još uvijek kao bračni par, iako je Radanović i vezi sa Lunom Đogani.

Učesnik “Zadruge”, pjevač Sloba Radanović, u emisiji “Amidži šou” priznao je da mu je djevojka Luna Đogani ljepša od supruge Kije Kockar. Međutim, nakon emisije, pred kamerama “Premijere” otkrio je koju bi Kijinu osobinu voleo da ima Luna.

– Možda samo tu ishitrenost malo da smanji, Kristina u tim situacijama deluje malo smirenije, ali Luna nema nekih mana koje bih mogao da izdvojim kao nešto što može da utiče na odnos nje i mene – rekao je Sloba i dodao da nema zamjerke na ponašanje svoje drage:

– Ona je mlada, za neku godinu će sama sve da shvati i mislim da će biti savršen čovek.

U intervjuu koji je dao istakao je  kako bi, kada bi mogao da vrati vrijeme, voleo da je u “Zadrugu” ušao kao sveže razveden, da ne bi povredio Kristinu kao što je to učinio, ali i da bi u vezu s Lunom stupio bez ikakvih prepreka i “repova” koji ga prate.

Komentari