Notes160x600
Rollup
Ljekari još uvijek nemaju objašnjenja: Način na koji je ona ostala trudna je nemoguć

Ljekari još uvijek nemaju objašnjenja: Način na koji je ona ostala trudna je nemoguć

U medicinskoj praksi se dogodilo mnogo slučajeva za koje su svi smatrali da su nemogući, a u današnjem članku vam donosimo jednu priču koja je to ponovo dokazala.

Loren je majka dvoje djece, koja je odlučila da uradi operaciju podvezivanja jajovoda, kako ona i njen suprug nisu planirali imati više djece. Šest godina nakon što je obavljen zahvat, za koji su joj ljekari garantovali da je bio uspješan, dogodilo se nešto posve neočekivano. Naime, Loren se danima osjećala čudno i imala je dobro poznate simptome, kako je već bila trudna dva puta. Nije vjerovala svom instinktu, nego je otišla liječniku da sazna o čemu je riječ.

Kada je saznala da je, uprkos operaciji koju je obavila, opet ostala trudna, bila je šokirana i nije bila jedina. Osim što se tome nije nadao ni njen suprug, i liječnički tim je ostao bez riječi pošto se to nije smjelo dogoditi poslije operacije koju je Loren obavila. Ipak, riječ je o jednom nevjerovatnom slučaju koji će dugo godina ostati neriješen.

Ova trudnoća je Loren i njenu porodica dovela do emisije Extraordinary pregnancies, gdje su brojne porodice širom zemlje podijelile svoje priče o neobičnoj prinovi ili pak o trudnoćama koje iz brojnih razloga i nisu se tako sretno završile.

Često je riječ o ženama koje imaju zdravstvenih problema, te im nije iznijetu tu trudnoću nije baš najlakši zadatak, ali one su spremne da se bore. Tako su doktori bili zabrinuti i zbog Loren, koja je imala velikih problema sa kilažom, što je nosilo dodatne rizike.

Komentari