Notes160x600
Rollup
Leontina napokon priznala: Posvetila pjesmu sinu Slobodana Miloševića!

Leontina napokon priznala: Posvetila pjesmu sinu Slobodana Miloševića!

Leontina Vukomanović važi za jednu veoma uspješnu ženu koja iza sebe ima obimniji stvaralački rad. Osim što je uspješna pjevačica, za muškarce predstavlja pravu fatalnu ženu bez mane. Mnogi su govorili kako je Leontina postati svjetska zvijezda, što ona nikada nije željela, jer smatra kako je najbolje kod kuće.

Leontina je odlučila biti potupno iskrena i otvorena, te nam je otkrila par detalja koji su ključni kako bi neko uspio na estradi. Naime, Leontina smatra kako osoba koja želi da se bavi muzikom, mora na samom početku da se podijeli na dvije osobe, da bude osoba sa estrade koja zaboravlja svoj privatni život i emocije, dok sa druge strane kod kuće da bude ono što ta osoba zaista jeste.

Pitali smo je da li je istina da je posvetila svoju pjesmu Marku Miloševiću, sinu Slobodana MIloševića.  Leonitna je odgovorila da to nije istina, i da su je I do sada pitali istu stvar, ali kako ona sa tim nema nikakve veze. Međutim priznala je i kako je ne čude ti navodi, jer danas svako svašta piše.

Komentari