Notes160x600
Rollup
Legla je da spava, a onda osjetila kao da joj neko sjedi na prsima: Umalo joj je srce stalo kad je otvorila oči

Legla je da spava, a onda osjetila kao da joj neko sjedi na prsima: Umalo joj je srce stalo kad je otvorila oči

Ovih dana internetom kruži ispovijest jedne izmučene djevojke, koja će slediti krv u vašim žilama.

Iako mnogi ne vjeruju u paranormalne pojave, činjenice je da se veliki broj kune da su im se u realnom životu dešavale neke zaista sablasne stvari koje su materijal za horor filmove, osim što su se zaista dogodile, ili barem tako tvrde ti ljudi. U današnjem članku vam donosimo priču koju je podijelila jedna korisnica Reddita, a koja je jako brzo počela da se širi društvenim mrežama.

Naime ova djevojka je odrasla u Kanadi, u Torontu, ali su njeni ustvari iz Azije, pa su tamo išli svake godine kako bi posjetili rodbinu, a odsjedali su u kući njenog djeda koji je u to vrijeme imao 80 godina i vjerovao je u anđele i demone. Iz tog razloga su u sobi u kojoj je odsjedala njegova unuka bila postavljena četiri ogledala, a svako je bilo okrenuto jedno prema drugoj.

Ona tvrdi da je svoje prvo natprirodno iskustvo tu doživjela, dok je spavala. Kada se u jednom trenutku probudila, osjetila je da joj je nešto sjedilo na grudima, ali se nije mogla pomjeriti, niti je mogla da otvori svoje oči. Na neki način je znala da je riječ o tamnoj figuri, koja nije imala usana, očiju i nosa, nego samo šupljine, a prsti su joj bili kao grančice.

Djevojka je iz minuta u minut sve teže disala, a kako je već imala iskustva sa paralizom sna, znala je da mora da promrda prste na svojim rukama i nogama, pa se tako i probudila. Poslije toga, više nikad nije legla u taj krevet.

Komentari