Notes160x600
Rollup
Kupila je ovo u Primarku, a nastao je pakao kad je krenula da obuče: Kad saznate šta je pronašla, više nikad nećete kročiti u ovu radnju

Kupila je ovo u Primarku, a nastao je pakao kad je krenula da obuče: Kad saznate šta je pronašla, više nikad nećete kročiti u ovu radnju

Nedavno su svi svjetski mediji podijelili šta je žena pronašla u čarapama koje je kupila u jednoj od najpoznatijih prodavnica irskog brenda Primark.

Iako često na internetu imamo priliku da saznamo o neobičnim slučajevima koji su se dogodili širom svijeta, priča koju vam donosimo u današnjem članku će vam slediti krv u žilama, a bez ikakve sumnje je da se o ovome mora sprovesti detaljna istraga.

Naime, 10. decembra je žena našla kost u ovim čarapama, a nakon što je prijavila slučaj, analizom je dokazano da je riječ o ljudskoj kosti. Na njoj nisu pronađeni nikakva tkiva niti koža, pa se tako zaključuje da pronađena kost nije posljedica neke povrede koja se desila u skorije vrijeme, poručili su iz policije koja se uključila u istragu, te koja sada pokušava da sazna kome bi kost mogla da pripada.

Pod istragom je i sami vrh ove kompanije, ali i svi uposlenici u industrijskim pogonima, a od dobavljača se pokušava prikupiti što više informacija koje bi mogle da pomognu u istrazi. Svi su zabrinuti, te su na društvenim mrežama počele da kruže razne teorije zavjere, ali i mnogi se pitaju gdje to nastaje odjeća koju mi svakodnevno nosimo, te da li to ima veze sa maltretiranjem i iskorištavanjem radnika.

Kompanija Primark je osnovana još 1969. godine iako je tada nosila ime Penneys, a riječ je o jako poznatom brendu koji ima svoje prodavnice širom svijeta, te se u njihovu profesionalnost i kvalitetu dosad nije sumnjalo. Šta se sve krije iza velikog imena, ostaje da saznamo.

Komentari