Notes160x600
Rollup
Kupila je četiri jeftine police, a nije ih zakačila na zid: Od njih je napravila nešto puno korisnije (Video)

Kupila je četiri jeftine police, a nije ih zakačila na zid: Od njih je napravila nešto puno korisnije (Video)

Kupovina novog namještaja je inače jako skupa, a ako niste lijeni, uz malo kreativnosti i materijala, možete sami da napravite pravo čudo. Tako je djevojka, koja se zove Čelsi Mejson uspjela da sebi napravi jedan krevet u kojem je ukombinovala i ogroman prostor koji će sada moći da iskoristi za skladištenje svojih sitnica i svojih stvari, a što je svakoj ženi krajnje neophodno, posebno onim koje imaju puno odjeće, pa im klasični ormari nikad nisu dovoljni.

Tako je ova djevojka u Ikei kupila jeftine police, da bi ih uz malo mašte i nekih alata pretvorila u ogroman krevet tako što je na vrh spojenih polica postavila daske i dušek, ispod kojeg joj je ostao veliki prostor za sve što joj bude neophodno. Osim garderobe, tu je smjestila i svoje brojne knjige i još neke sitnice. U nastavku pogledajte video sa detaljnim uputstvima kako i vi možete napraviti nešto slično, te olakšati sebi.

Video je u kratkom periodu postao jako popularan upravo iz razloga što je zaista riječ o krajnje jednostavnoj ideji koju može svako da realizuje, a nije ni pretjerano skupo da nabavite police u poređenju sa koliko biste morali da platite novi krevet.

Čelsi je postala jako popularna nakon što je podijelila ovaj video, a svi se nadaju da će od nje imati priliku da saznaju još nekih korisnih ideja koje će moći i oni da iskoriste, te da će još snimati sličnih videa. Ipak, ako ne od nje, sigurno je da možete ovakve savjete dobiti i od drugih na društvenim mrežama.

Komentari