Notes160x600
Rollup
KONAČNO otkriće : EVO koje vještine žene traže od muškaraca

KONAČNO otkriće : EVO koje vještine žene traže od muškaraca

Mnogo se pisalo o tome i pokušalo da otkrije šta zaista žene žele od muškaraca i koje su to vještine koje bi svaka žena poželila.

Konačno je otkriveno a ustvari trik je bio u tome da se postavite tako kao da pitate ženu sve što vas zanima a da nemate strah od pogrešnog shvaćanja.

Kako su žene jačale i sa emancipacijom dame su lakše priznale šta zaista žele od muškarca u krevetu i van njega.

To su sljedeće vještine :

 

Da umije da sluša

Žene se osjećaju spokojno i bezbijedno kada njihov muškarac spusti telefon i sluša samo njih, a čak 53% žena je reklo da im prijaju magične riječi ”Tu sam, slušam te”.

Da bude romantičan

Zar nije i očigledno. Žene i romantika usko povezani pojmovi, a žene žude za muškarcem koji će da ih obori s nogu kada je u pitanju romantika,jer romantičan muškarac daje ženi nadu da želite da otkrijete i njenu nježnu stranu.

Da bude dobar u krevetu

Žene su te koje znaju da onaj muškarac koji može da brine o njoj u krevetu da može da brine i van njega,ali ipak ženama se ne vrti sve oko orgazma.

 

Da bude uspešan u poslu

Žene su priznale da muškarac koji je uspiješan u svom poslu da je mnogo više seksi od ostalih, a ukoliko pokazuju svoje talente i ciljeve i ambicije dajete ženi dkaz da ste upravo onaj koji će se brinuti o njoj i porodici.

 

Komentari