Notes160x600
Rollup
Komšijama porukom najavio slavlje povodom rođenja sina: Smijat ćete se danima kad pročitate šta im je poručio (Foto)

Komšijama porukom najavio slavlje povodom rođenja sina: Smijat ćete se danima kad pročitate šta im je poručio (Foto)

Ako živite u zgradi, za vaše blagostanje, ali i za mir u vašoj zgradi, bitno je da uvijek imate na umu, da bez obzira koliko vi mislili da je riječ o izoliranim stanovima, da uvijek imate na umu da ne živite sami tu.

Bez obzira da li se radi o muzici, slavljima ili jednostavno nekim drugim navikama koje bi možda mogle da uznemire neke od vaših komšija, morate biti spremni na kompromise jer će u nekoj drugoj situaciji nešto vama da zasmeta, a sumnjamo da će vas nešto ispoštovati ako vi prethodno niste učinili isto.

Često se na internetu znaju proširiti razne poruke šaljivog sadržaja koje komšije ostavljaju jedni drugima u vidu obavještenja, ali i jako često u vidu upozorenja. Jedna takva je postala pravi hit, zbog načina na koji je to autor poruke sročio i pretočio u riječi. U nastavku pročitajte poruku koja je u kratkom vremenskom roku postala pravi hit na društvenim mrežama, a nakon što saznate o čemu je riječ, shvatit ćete zbog čega su se svi ovome danima smijali.

Poruka je zaista originalna, a to su prepoznali i brojni komentari na društvenim mrežama koji su se oduševili, iako je, naravno bilo i onih „staromodnijih“ ili jednostavno starijih osoba kojima se nije dopala autorska sloboda kojom se poslužio tvorac ovog obavještenja.

Ipak, kada je u pitanje slavlje povodom rođenja djeteta, sigurni smo da će svaki razuman komšija da ima razumijevanja, te da neće pokušati da upropasti takvu radost i takvo veselje koje su roditelji itekako dugo čekali i radovali mu se. Šta vi mislite?

Komentari