Notes160x600
Rollup
Kćerka političara bila u vezi sa Sergejom Trifunovićem, pa ga ostavila zbog njega

Kćerka političara bila u vezi sa Sergejom Trifunovićem, pa ga ostavila zbog njega

Kako je biti kćerka danas poznatih ličnosti koji su izloženi kamerama svakodnevno mogu nam potvrditi jedino ”ta” djeca.

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, koja je kćerka glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojim izgledom i ljepotom ostavlja bez daha.

Ana je u braku sa crnogorskim rediteljem Veljkom Mićunovićem sa kojim ima i sina, a prije te ljubavi vezivala su je sa mnogima.

Ona je svoju vezu gradila sa glumcem Sergejom Trifunovićm kojeg je ostavila kako se šuška zbog sadašnjeg supruga, a pored njega povezivali su je i sa Draganom Mićanovićem.

Ana i Veljko svoju vezu su počeli graditi prije skoro tri godine,a rođenje njihovog sina je svakako kruna te veze.

Njena majka koja trenutno glumi u seriji ” Istine i laži” i koju televizijska publika ima priliku gledati svakodnevno na malim ekranima rekla je kako joj ne smeta što su njena djeca medijski eksponirana.

– Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem – rekla je Ljiljana Dragutinović.

 

 

Komentari