Notes160x600
Rollup
Karleušine slike je vidio i Jala Brat, pa objavio hit komentar: Na ovo se nasmijala cijela Srbija (Foto)

Karleušine slike je vidio i Jala Brat, pa objavio hit komentar: Na ovo se nasmijala cijela Srbija (Foto)

Eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje su se pojavile na društvenim mrežama su podigle veliku prašinu, a u njenu odbranu su stale i brojne poznate ličnosti koje su odlučile na ovaj način da pruže podršku svojoj kolegici, a i prijateljici Jeleni Karleuši. Među njima i Milan Stanković, koji je prozvao cijelu naciju ili barem sve one koji nisu stali na stranu popularne pjevačice, ako ne iz poštovanja prema njoj, onda iz poštovanja za cijeli ženski rod. Njegov gest su svi pohvalili, ali se većina iznenadila kada je uvidjela da je na Karleušinoj strani i poznati bosanskohercegovački reper Jala Brat.

Naime, pjevačica i slavni reper i nisu u nešto idealnim odnosimo poslije svih turbulencija koje su se izdešavale,  ali ipak je na svom Instagram profilu objavio poruku koja je vjerovatno bila upućena na račun bosanskohercegovačkog fudbalera, Ognjena Vranješa, sa kojom se pjevačica ovih dana dovodi u vezu.

Objava Jale Brata je izazvala burne reakcije, a nečemu ovakvom se od njega niko nije  nadao, pa su se svi itekako pozitivno iznenadili podrškom koju je pružio svojoj kolegici, bez obzira na sve što se izdešavalo između njih.

Nije bilo veliko iznenađenje kada je i Aca Lukas javno odbranio Jelenu, iako je također poznato da su njih dvoje često bili u svađi zbog sukoba mišljenja. Sve se to u ovakvim situacijama ostavlja iza i gleda se samo sa humane strane, na koju su mnogi i zaboravili. Ipak, neki pojedinci su ostali dosljedni, te nisu dopustili da Jelena u ovakvim trenucima bude sama i prepuštena na milost i nemilost zlobnicima.

Komentari