Notes160x600
Rollup
Karleuša zapalila region svojom izjavu a evo i o čemu je riječ

Karleuša zapalila region svojom izjavu a evo i o čemu je riječ

U medijskoj žiži posljednjih nekoliko dana itekako su Jelena Karleuša i predjsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji su imali verbalni okršaj.

Naime, da podsjetimo sve one koji nas čitaju njihov sukob proizišao je iz toga kada je Karleuša skrenula pažnju na nesretni slučaj sa mladićem Davidom, nad kojim je počinjen zločin i još uvijek vlasti u RS nisu riješile slučaj, stalno se održavaju protesti, a Milorad Dodik joj je oštro zamjerio na ovome.

Nakon toga Jelena je pozvana u jednu bosansku emisiju na kojoj je žustro odgovarala kao i svaki put što radi jer je poznata pjevačica po tome što nema dlake na jeziku.

Karleušu su pogodile Dodikove riječi kada je za nju izgovorio kako je ona jedna pevaljka te istakla kako se on kao predsjednik ne može ponašati tako prema ženama, kakav utisak ostavlja.

”Nikada nisam nikome zlo učinila, nemam putera na glavi, nikada nisam nekoga vrijeđala ili učinila zlo da bi me neko vrijeđao. Ukoliko je on pjevaljka, onda je ona dama koja se vozila o trošku siromašnih građana helikopterom i to sa nanigocim oko noge”- kazala je Jelena misleći na Cecu.

”Ne plašim se njega, imenom ga nisam pomenula, on se sam prepoznao, upleo se sam u zanmku. Nema te osobe koja voli tog čovjeka, džukačko mu je ponašanje” rekla je Jelena, pa je rekla da joj je čudno to što je on Milijarder, a Bosna je najsiromašnija zemlja. Uplašeni, gladni i siromašni smo.

Pogledajte čitavu emisiju ispod

Komentari