Notes160x600
Rollup
KAKAV ŠOK! PROČITAJTE NJENU REAKCIJU KADA JE SAZNALA DA SU NJENI RODITELJI BRAT I SESTRA!

KAKAV ŠOK! PROČITAJTE NJENU REAKCIJU KADA JE SAZNALA DA SU NJENI RODITELJI BRAT I SESTRA!

Donna je imala savršen život i to sve do 2014. godine kada je saznala vijest koja je srušila cijeli njen svijet. Naime, njeni roditelji su – brat i sestra. Nakon saznanja toga, cijeli slučaj je došao i do suda, a roditelji su priznali incest te uspjeli izbjeći zatvor.

Da stvar bude još gora, Donna je tokom istrage otkrila da muškarac kojeg čitavog života smatra svojim ocem zapravo i nije njen biološki otac. Istraga je također pokazalal da je troje djece prozašlo iz veze sestre i brata.

Donna je svoje roditelje prijavila policiji, nakon toga je uslijedila višegodišnja istraga koja se završila sudskim postupkom u kome su njeni roditelji priznali incest.

Ova žena je jako razočarana, sve uspomene iz djetinjstva i prošlost je uklonila, ne želeći da se sjeća tog perioda života. Nikad više neće ljude koje je zvala svojim roditeljima moći zvati tako, za nju su oni zauvijek umrli.

Donna je danas majka četvero djece. Kako kaže, trudit ću se da njima pruži iskrenu ljubav i da nikada ne dožive ono što je doživjela ona.

 

Komentari