Notes160x600
Rollup
Kada uradite samo ovu stvar vaša kosa nikada više neće biti suha i ispucala

Kada uradite samo ovu stvar vaša kosa nikada više neće biti suha i ispucala

Većina djevojaka koristi dosta preparata za svoju kosu kako bi ona bila što bolja i sjajnija,a s druge strane sa toliko drugih stvari je štete da ona postaje ružna za gledat.

Krajevi kose koji su se rascvjetali ili koji se skidaju na krajevima su sigurni pokazatelji kako su vaši krajevi isušeni i da kosi fali hidratacije.

Ukoliko prekomjerno maltretirate vašu kosu doći će do tog rezultata ali to se dešava i zbog prirodno suhe kose neotporne i tanke.

Ako je vaša kosa suha prirodno i nikada niste ništa radili da bi je oštetili onda trajno rješenje za vašu kosu ne postoji nego samo maske kao kratkotrajno djelovanje.

Dok s druge strane za farbanu kosu kojoj su krajevi ispucali vjeruje se da je zbog agresivnog češljanja ili pretjeranim korištenjem aparata.

 

Preparati čija je kvaliteta loša, prema kosi su agresivniji i što je slabija vlas, teže postaje da se kvalitet očuva. Prethodno se opredijelite pri upotrebi ovakvih proizvoda za slabiju kosu da je tretirate rjeđe i kupujete maske i šampone rjeđe ali da pritom bude sve kvalitetnija.

Bilo da ste hemijski tretirali kosu ili niste, često korištenje vrućih aparata, feniranje i agresivno češčanje, neredovno šišanje kose, prečesto pranje i manjak njege mogu veoma lako do ispucalih krajeva dovesti.

Komentari