Notes160x600
Rollup
Kada je Marija stigla na snimanje, odmah su je pitali za Karleušu: Kad su čuli njen odgovor svi su ostali bez teksta (Foto)

Kada je Marija stigla na snimanje, odmah su je pitali za Karleušu: Kad su čuli njen odgovor svi su ostali bez teksta (Foto)

Jelena Karleuša se danima nije pojavljivala u javnosti, sve dok je obaveze nisu natjerale da napusti sigurnost svog doma.

Popularna pjevačica je već danima u centru medijske pažnje nakon što su u javnost dospjele eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, a koje je objavio njen ljubavnik sa kojim je imala aferu, Ognjen Vranješ, ili barem se tako predstavlja u medijima. Ove navode je Karleuša odmah demantovala, ali ipak dokazi govore protiv nje.

Kad je riječ o drugim Jeleninim kolegama, mnogi su odlučili da joj daju i svoju podršku, pa je tako na njenu stranu između ostalih stala i Dragana Mirković, čija podrška bez ikakve sumnje puno znači Jeleni u ovako teškim trenucima. Isto je učinio i Milan Stanković, koji je napao javnost zbog tortura kojima su izlagali Jelenu i njenu porodicu.

Kada je došlo vrijeme za snimanje nove epizode najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, novinari su opkolili pjevačicu, koja nije htjela ni da ih pogleda, a kada su prišli njenoj kolegici Mariji Šerifović, dobili su brutalno iskren odgovor kojem se zaista nisu nadali. Naime, čim su počeli sa pitanjima o Karleuši, Marija im je odgovorila da nema nikakvu namjeru da na ista odgovara, te da ako su zbog toga došli, da im je put bio uzalud.

O ovoj njenoj reakciji se pročulo i na društvenim mrežama, a iako su svi nešto slično očekivali od Marije, ipak je uspjela da oduševi i svoje i Jelenine fanove, koji su joj uputili brojne riječi hvale i komplimente poslije ovoga što je učinila.

Komentari