Notes160x600
Rollup
Kad su vidjeli ultrazvuk i medicinska sestra se zaprepastila: Slika poslije koje se majka zaledila (Foto)

Kad su vidjeli ultrazvuk i medicinska sestra se zaprepastila: Slika poslije koje se majka zaledila (Foto)

Trudnoća je jedan jako čudesan period u životu žene, a povezanost koju majke sa svojom djecom tad razviju, održava se i kroz ostatak njihovih života. Zbog toga je sasvim razumljivo da se svaka mama raduje trenutku kada će svoju bebu po prvi put držati u rukama ili čak samo vidjeti. Mame se danas mogu obradovati i ultrazvukom, koji im može približiti njihovu bebu. Ipak, to nije uvijek slučaj sa svakom mamom.

, Image: 37811118, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Oredia

Kada je 25-ogodišnja Sophie Nagle dobila prvu fotografiju svog sina dok je još bila trudna s njim, i nije pretjerano oduševila buduću mamu. Fotografije s ultrazvuka su uspomene koje se čuvaju cijeli život, ali ipak, za Sophie se ta situacija odvila nešto drugačije. Naime, prva slika njene bebe je nastala kada je Sophie bila u 20. Sedmici trudnoće, a u nastavku možete pogledati kakvu su sliku tehničari zabilježili i podijelili sa majkom.

Sophie je sliku podijelila na internetu kada je dječak napunio dvije godine, a priznala je da se sjeća da se i tehničarka koja je bila s njom u tom trenutku jednako kao i Sophie šokirala, i da su obje preblijedile i ostale bez teksta. Naime, iako je na slici riječ o zabilježenom osmijehu, on tad i nije bio baš sladak, nego je izgledao jezivo.

Ipak, kada je Sophie upoznala svog sina, kojem je dala ime Ruben, ubrzo je shvatila da ima mnogo nježniji osmijeh nego što se to činilo na ovoj slici, a danas je to jedno od njegovih najjačih oružja protiv njegove mame, koja se istopi svaki put.

Komentari