Notes160x600
Rollup
Kad su joj pokazali šta je njena kćerka nacrtala na roditeljskom sastanku, htjela je u zemlju da propadne: Crtež će vas nasmijati do suza (Foto)

Kad su joj pokazali šta je njena kćerka nacrtala na roditeljskom sastanku, htjela je u zemlju da propadne: Crtež će vas nasmijati do suza (Foto)

Kada je riječ o djeci, bez obzira što nam se čini da je nemoguće pronaći dvoje iste djece po karakteru na svijetu, postoji jedna osobina koja ih sve veže, a to je da ne znaju lagati.

Naime, naši najmlađi nerijetko kažu nešto što odrasli i ne bi voljeli da čuju na glas, a osim toga skoro svako dijete ima odličnu moć zapažanja, iako se vama ponekad učini kao da im je neki vaš lapsus ili greška promakla. Slična situacija se dogodila i jednoj mami, koja je odlučila da sebi da oduška, misleći da to njena djeca neće primjetiti.

Ova porodica inače živi u Škotskoj, a jedne večeri je majka izašla sa svojim prijateljicama te je previše popila. Vratila se kući, pripremila sebi posudu i legla u krevet, nadajući se da će suprug uspjeti sve da obavi sa djecom. Ubrzo je na to i zaboravila, sve dok nije ugledala crtež koji je nacrtala njena kćerka, koji možete da pogledate u nastavku.

Kako su djeca za zadaću trebala da nacrtaju nešto što se nedavno dogodilo u njihovom domu, djevojčica je odlučila da predstavi situaciju kad je njena mama bila „bolesna“, a kao razlog je navela da je tad bila neke grozne sokove od kojih joj je bilo loše.

Bez ikakve sumnje je i da je učiteljica shvatila o čemu je riječ, ali je ispod napisala da se nada da će njena mama biti bolje uskoro. Kad je ova majka vidjela crtež koji je učiteljica ocijenila, htjela je da propadne u zemlju, dok je njenom mužu situacija bila krajnje komična.

Komentari