Notes160x600
Rollup
Još jedan napad na trudnicu : Sloba ne mari za disvalifikacijom

Još jedan napad na trudnicu : Sloba ne mari za disvalifikacijom

Žurka je jedini dobar dan zadrugarima jer tada se opuste, zabave ali i popiju. Sinoć se izgleda malo više popilo pa je nastao haos.

Slobodan Radanović i njegova djevojka Luna Đogani i prije same žurke su imali nesuglasice oko odjeće, a iznervirani su otišli na žurku.

Poznato je da otkako je Miljana ušla da konstantno provocira Slobu, a nedavno je izjavila kako uopšte ne voli Lunu i da joj nije nimalo draga.

Nakon što je pjevač Slobodan Radanović izrevoltiran izjavom Miljane Kulić odmah joj je prišao da riješe sukob i to što je ona dobacila i kao što su svi vidjeli obratio joj se prijetećim pogledom.

Kako su svi ostali zadrugari djuskali kada je Sloba bijesan izgovorio Miljani nešto na uho svi su mogli da primijete da se Miljana ukopala u zemlju i da nije mogla da izusti nijednu riječ.

Nakon toga sa svojom djevojkom je napustio žurku, a svoje izlive bijesa nastavio je u izolaciji i izgledalo je kao da uopšte nem ari ni za produkciju ni za bilo šta.

U jednom trenutku i bijesu je izgovorio kako ga boli ona stvar za sve pa i za disvalifikaciju, što je onda uzdrmalo njegovu djevojku Lunu, nakon čega mu je rekla da je trebaju ignorisati jer ona sve radi smišljeno i s namjerom.

 

Komentari