Notes160x600
Rollup
Još davne 1996. je pokazala na šta je sve spremna: Karleuša je već tad svima pokazala svoje pravo lice (Foto)

Još davne 1996. je pokazala na šta je sve spremna: Karleuša je već tad svima pokazala svoje pravo lice (Foto)

Jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti u regionu već čitavo desetljeće je srpska pjevačica Jelena Karleuša, koja već godinama ide u korak sa svjetskom modom, postavlja nove trendove na domaćoj sceni, a svi je znaju kao nekoga ko nema dlake na jeziku.

U toliko je navrata dokazala da se zaista ne boji iskazati svoje mišljenje, a i da će ga itekako braniti bez obzira u kakvom se situaciji našla i ko je sve bio protiv nje. Bez obzira da li je ikad osvojila vaše simpatije, morate priznati da je 40-ogodišnja pjevačica, na kojoj se tragovi vremena ni ne primjete zaista itekako borbena i da se žestoko morala potruditi da osvoji mjesto na vrhu slavnih Balkana u kojem danas uživa.

Ipak, bez obzira na to šta drugi mislili i pričali o njoj, Jelena je svojim radom i trudom uspjela da dokaže da se zaista trud i rad isplate, što je dokazala i njena izjava još iz 1996. godine,  a već je tad znala da je pjevanje nešto je njoj suđeno.

Već tad se zahvaljivala svojoj majci, Divni, koja je bila njena najveća podrška u svakom trenutku, a i prošle sedmice, na dodjeli nagrada Music Awards, u beogradskoj Areni, upravo je svojoj majci posvetila osvojenu nagradu.

U sklopu te večeri je promovisala i svoju novu pjesmu „LaJK“, za koju su svi uvjereni da će da postane pravi hit u godini koja je pred nama, posebno zbog činjenice da su Jelenini fanovi više nego ikad prije stali iza svoje Dive, nakon medijskog skandala kroz koji je nedavno prošla.

Komentari