Notes160x600
Rollup
Jeziva ispovijest Sinana Sakića: Sanjao je svoju dženazu!

Jeziva ispovijest Sinana Sakića: Sanjao je svoju dženazu!

Prije samo nekoliko dana na stranici Sabine Sakić supruge poznatog pjevača koji je bio u teškom zdravstvenom stanju, gdje su mu se ljekari borili za život, pojavio se video snimak Sinana u kojem se obraća svojoj rodbini, prijateljima, fanovima i svima onima koji su bili zabrinuti za njegovo stanje.

Poslije toga odlučili smo porazgovarati sa Sabinom koja nam je otkrila detalje iz najtežeg periodu u njenom životu i životu njenog supruga. Naime, Sabina navodi kako se Sinan dok je bio u bolnici nije mogao odvojiti od cigareta. Veoma često znao je sa infuzijom u ruci, sjesti pored prozora i zapaliti cigaretu. Jedne prilike kroz prozor Sinanove sobe ušao je golub koji je sletio Sinanu na nogu. Danima ga nisu mogli istjerati, noću bi boravio pored Sinanovog jastuka, a danju bi hodao po sobi.

Sve to bilo je jako čudno za porodicu Sakić. Međutim prije nego što će Sinan doživjeti hepatitičku jetrenu encefalopatija dogodilo se nešto što je potreslo najviše pjevača. Naime, Sinan je sanjao svoju dženazu, no kako je ispričao Sabini, sanjao je kako su ga ponijeli na groblje, ali kako ga je tamo dočekao čovjek koji je rekao “Ti se vrati, tebi još nije mjesto ovdje” .

Komentari