Notes160x600
Rollup
Jelenina majka je Duško javno čestitala rođendan: Ovakvu čestitku niko nije ni očekivao (Foto)

Jelenina majka je Duško javno čestitala rođendan: Ovakvu čestitku niko nije ni očekivao (Foto)

Kako je ovih dana suprug poznate pjevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić proslavio svoj 34. rođendan, to nije prošlo bez medijske pažnje, posebno zbog činjenice da svi misle da će se Duško i Jelena uskoro razvesti zbog skandala koji traje već sedmicama, nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije na kojima je navodno popularna pjevačica, a koje je objavio njen ljubavnik Ognjen Vranješ, ili barem tako prenose brojni izvori u medijima.

Ipak, čini se kako se uskoro kraj njihove ljubavne romanse neće ugledati, jer su rođendan Duško i Jelena proslavili zajedno, a fotografijama sa slavlja, na kojem su bile i njihove kćerke su naravno objavili i na društvenim mrežama.  Jelena je blistala u crvenom, a svi su primjetili da je Duško zaista djelovao neraspoloženo i tmurno na ovim novim fotografijama.

Majka Jelene Karleuše je također preko društvenih mreža odlučila da čestita svom zetu rođendan, a koliko mu je komplimenata uputila, svi su se iznenadili. Naime, napisala mu je čestitku u kojem mu je poručila da zna da je on divan čovjek, nježan suprug i otac, a uz sve to i genijalan sportista i sjajan zet.

Ispod se našlo mnogo komentara koji su tvrdili da im se dopada što Divna i njen zet imaju ovakav odnos, posebno u situaciji u kojoj se trenutno našla njihova porodica, a njihovi najvjerniji fanovi se nadaju da neće dopustiti da, ako je ovo zaista samo medijska farsa, da to uništi njihovu dugogodišnju ljubav i brak koju su krunisali i sa svojim kćerkama, Nikom i Atinom.

Komentari